Pon - Pet 10:00 - 16:00h
055/222-999

Air Optix Night and Day Aqua (3 kom)

85.00 KM

Product total
Options total
Grand total
Kontaktna sočiva Air Optix Night and Day Aqua

Nova verzija kontaktnih sočiva Air Optix Night and Day proizvođača Alcon. Osim pakovanja, učinjene su i minimalne promjene na tečnosti u kojoj su pohranjene kontaktne sočiva tokom proizvodnje (dodan je Copolymer 845) zbog čega su vlažnije i udobnije za nošenje, no sastav samih sočiva ostao je nepromijenjen.

Air Optix Night and Day Aqua mogu se nositi tokom dana i ukloniti tokom spavanja, no isto tako se mogu nositi i kontinuirano bez uklanjanja iz očiju. U slučaju kontinuiranog nošenja sočiva posavjetujte se sa svojim oftalmologom s obzirom da takav oblik korištenja nije prikladan za sve korisnike kontaktnih sočiva. Mjesečna sočiva je potrebno promijeniti nakon 30 dana.

Zdrav i prirodan osjećaj prilikom nošenja

Air Optix Night and Day mjesečna kontaktna sočiva značajna su po tehnologiji 3-u-1 koja ujedinjuje visoku propusnost kiseonika, koja čuva vaše oči zdravim i bijelim, visoki nivo vlažnosti, koja smanjuje dehidraciju očiju i otpornost na naslage zahvaljujući veoma glatkoj površini.

Air Optix Night and Day zasigurno su jedne od najkvalitetnijih kontaktnih sočiva na tržištu. Ukoliko se odlučite za njihovu kupovinu, savjetujemo vam prethodno savjetovanje s vašim očnim ljekarom, kako ne bi došlo do pogrešne kupovine.

Alcon (Ciba Vision) Air Optix Night and Day Aqua
Dioptrijaod -10.00 do +6.00
Rok trajanja32 mjeseca ili više
Vrijeme nošenja30 dana
MaterijalLotrafilcon A
Mogu li spavati s kontaktim sočivimaDa
Sadržaj vode24%
Propusnost kiseonika175 Dk/t
Prečnik13.8
UV filterNe
Pakovanje3 kom
ProizvođačAlcon (Ciba Vision)
Kriva8.4 i 8.6
Shopping Cart