Pon - Pet 10:00 - 16:00h
055/222-999
Akcija!

Proclear 1 Day (30 kom)

63.00 KM

Product total
Options total
Grand total
Kontaktna sočiva Proclear 1-Day

Kontaktna sočiva Proclear 1 Day su inovativan proizvod kompanije CooperVision. Na tržištu su već od marta 2009. i na području jednodnevnih kontaktnih sočiva predstavljaju značajan napredak u kvalitetu i udobnosti. Proclear 1 Day izrađene su od materijala s poboljšanim karakteristikama i sadrže molekule fosforilkolina koje su sastavni dio ljudske stanične membrane. Spomenute molekule privlače i okružuju se vodom, a pritom održavaju kontaktna sočiva vlažnim i udobnim.

Oštar vid u svim uslovima
Kompatibilnost Proclear 1 Day sočiva povećana je zaobljenim ivicama čime se smanjuje iritacija na mjestu spajanja. Kontaktna sočiva Proclear 1 Day se zbog asferičnog prednjeg dijela svrstavaju među proizvode s najboljim optičkim svojstvima na tržištu. Ova tehnologija omogućuje kvalitetan vid nezavisno o svjetlosnim uslovima.

Zdrava korekcija vida
Korištenjem jednodnevnih kontaktnih sočiva svojim očima omogućit ćete zdravu korekciju vida. Nečistoće, bjelančevine i ostali alergeni tako neće imati dovoljno vremena da bi se u većim količinama akumulirali na kontaktnim sočivima. Ova činjenica je izuzetno bitna za ljude koji pate od različitih alergija (npr. na prašinu). Svaki par sočiva namijenjen je jednokratnoj upotrebi, dakle za razdoblje od jednog dana. Kontaktna sočiva Proclear 1 Day nisu predviđene za spavanje.

CooperVision Proclear 1 Day
Dioptrijaod -12.00 do +8.00
Rok trajanja48 mjeseca ili više
Vrijeme nošenja1 dan
MaterijalOmafilcon A
Mogu li spavati s kontaktim sočivimaNe
Sadržaj vode60%
Propusnost kiseonika28 Dk/t
Prečnik14.2
UV filterNe
Pakovanje30 kom
ProizvođačCooperVision
Kriva8.7
Shopping Cart