Pon - Pet 10:00 - 16:00h
055/222-999

Acuvue Oasys 1-Day (30 kom)

75.00 KM

Product total
Options total
Grand total
Kontaktna sočiva Acuvue Oasys 1-Day

Johnson & Johnson predstavlja nove Acuvue Oasys jednodnevna kontaktna sočiva 1-Day with HydraLuxe™. Posebno oblikovan dizajn i Hydraluxe tehnologija vlaže vaše oči tokom cijelog dana pružajući vam svjež i jasan pogled.

Hydraluxe™ tehnologija
Vaše su oči često umorne i teške nakon napornog dana? Današnji ritam života sve je zahtjevniji i do naših očiju donoseći nam svakodnevan umor, posebno ako dugotrajno gledamo u ekran računara ili boravimo u klimatiziranim prostorima.

Hydraluxe™ tehnologija zasnovana je pomoću dizajna s poboljšanom mrežom molekula sličnim suzama koja se integrira u prirodne suze i tako vlaži vaše oči, održava stabilan suzni film i sprječava simptome suvih i umornih očiju.

Acuvue Oasys – sinonim za udobnost
Acuvue Oasys kontaktna sočiva smatraju se jednim od najudobnijih kontaktnih sočiva. Udobnost i jasnoća ovih sočiva vrhunskog su kvaliteta, a rukovanje je jednostavno zahvaljujući materijalu i plavkastoj boji koja omogućava lakše pronalaženje i korištenje sočiva.

Kontaktna sočiva Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe su na raspolaganju od –12.00 do +8.00 dioptrije, a možete birati i između dvije bazne krivine (BC) – 8.5. i 9.0.

Johnson & Johnson Acuvue Oasys 1-Day
Dioptrijaod -12.00 do +8.00
Rok trajanja32 mjeseca ili više
Vrijeme nošenja1 dan
MaterijalSenofilcon A
Mogu li spavati s kontaktim sočivimaNe
Sadržaj vode38%
Propusnost kiseonika121 Dk/t
Prečnik14.3
UV filterDa
Pakovanje30 kom
ProizvođačJohnson & Johnson
Kriva8.5 i 9.0
Shopping Cart